Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


    

 

 

Az oldal fejlesztés alatt áll!!!

A csapat személyi változásai miatt, az új névsor a hétvégére áll össze!!!

Türelmeteket köszönjük!!! 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood squeezing: What is healthy

(AVeiffexilky, 2018.10.11 23:28)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/france-primamed-cialis-10-mg/

Blood problems - If you prerequisite be sure more

(AVeiffexilky, 2018.09.27 14:37)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-generique-japon/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertilliz, 2018.07.20 18:00)

The prostate related is an essential part of a male's reproductive :. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate related can be found just in front of the rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is usually really miserable and inconvenient to the patient as his urinary method is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.Prostate infection, also referred to as prostatitis, is the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 years of age. Infections with the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common coming from all types of prostate infection. It is caused by bacteria based in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition of a particular defect inside gland as well as the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be brought on by trauma towards the urinary tract or by infections originating from other regions from the body. A patient can experience testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal of the prostate defect followed by the use antibiotics and NSAIDs to take care of the soreness.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not even to determine the sources of these conditions. Some researchers feel that chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate weight loss program is important. These are some from the actions to maintain your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for health and wellness and will also also maintain the urinary track clean.

2. Some studies advise that a couple of ejaculations weekly will assist to prevent cancer of prostate.

3. Eat red meat moderately. It has been shown that consuming more than four meals of beef a week will heighten the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most crucial measure to adopt to ensure a wholesome prostate would be to opt for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you need to go for prostate examination one or more times a year.

zalatárnok

(gecse tamás, 2011.02.22 12:01)

mikor lesz kész a névsor már alig várom holy gyáthasak a csapatban

zalatarnokse@gmail.com

(Admin, 2010.07.22 22:07)

Szia!

Tudom, csupán csak egy éve várom a megujult keret névsorát, de sajnos egy Tárnoki sem ér rá annyira h ezt átadja nekem!!!!

Bocs érte!!!

Megprobálok inden tőlem telhetőt, de nem csak rajtam mulik!!!

Köszi!!!

Szia!!!

hello

(hello, 2010.07.21 21:26)

A játékos keretet nem ártana frissíteni

...

(..., 2010.06.06 19:39)

Akk is szar az egész! Ebből csapat sose lesz ilyen vezetőséggel!!Az elnöknek kéne menni támogató után nem csak a kocsmába ülni és inni!Az öregeket meg lelehet cserélni játszanak annyit amennyit akarnak vagy legyenek cserék.Örüljetek h nem szűnik meg a csapat és nem igazolnak el a játékosok

zalatarnokse@gmail.com

(Admin, 2010.06.02 23:05)

folyt.:
Ezenkivül én ugy gondolom, h Tárnokon lenne elég játékos a fiatalok között, de ehhez kellene h az öregek belássák nekik ott már nincs helyük, a fiatalok pedig kellene h küzdjenek a posztokért, a kezdő játékért és ha van egy-két alkalom ikor nem megy, akkor tudni kellene azt mondani, h bocs ma nem megy tegyél fel helyette mást, mert neki lehet h jobban menne!!!!
Meg hát tudod szerintem a legfontosabb (és ezt összességében irom arra amit irtál) h ha a csapat vagy ha ugy tetszik az edző és az elnők + még jópár ember azon szorgoskodik h egy sportnapot megszervezzen és mindent lerendez x időpontig, akkor kutyakötelessége minden csapattagnak 100 %-ban melléjük állni a pénz, az egység, a buli és az összetartás miatt és ezáltal lehet h mindenkinek kicsivel jobb lenne, a falunak is és a csapatnak is, nem pedig holmi máskor is megrendezhető akár bepótolható szülinapi bulikat rendezni ugyanabban az időpontban amikor az is lett volna! Látod ezek a problémák ne pedig amit te irtál!
Mert ha ez az 1-2 ember is akarna valamit nem csak szórakozni, hanem komoly eredményeket, akkor most 19-én mindenki ott lenne a pályán és egész nap focizna illetőleg segítené a csapat anyagi helyzetét rendbetenni!!!
Bocs, h ilyen hosszúra sikeredett, de szerintem ezek a fontos dolgok és érdemes őket átrágni!!! Várom válaszodat, de ha lehet akkor már névvel ellátva!!! Köszönöm h kifejtetted dilemmáidat és köszönöm h elolvasod a gondolataimat és talán át is gondolod!!!

Köszönöm mégegyszer!!! És Hajrá Zalatárnok továbbra is!!!

Jó éjt mindenkinek!!! Holnapra pedig mindenkinek szép napot!!!

Üdv: Admin

zalatarnokse@gmail.com

(Admin, 2010.06.02 23:05)

Kedves ...!!!!

Köszönjük hozzászólásodat! Sajnos nem tudom, hogy Zalatárnok polgára vagy-é, vagy csak egy idegen. Bár szerintem, a hozzászólásodból ítélve, falunk béli vagy és igen csak negativ személyiség!
Elfogadom véleményedet, hiszen ez is egy vélemény, de emellett szeretnék egy kicsit vitatkozni a leírtakkal és röviden ismertetni az én álláspontomat!!!
Először is: én ugy gondolom, hogy a meccseket nem az edző és az elnők nyeri meg hanem a csapat! Amennyiben a csapat nincs meg (ahogy ez az utolsó meccsen is látható volt az U-19-es csapatnál) valamint az ki van öregedve (lásd: felnőtt csapat) illetőleg az edzést messziről sem ismeri a csapat 80%-a és aki ott van sem azt csinálja amit mondanak neki, onnantól kezdve tán ne az edzőt és az elnőköt hibáztassuk, hanem keressük a csapatban a hibát!!! A foci csapat játék, és 11 + 5 ember játsza, nem pedig egy edző és egy elnök! Max az edző annyit tehet h elmondja, mit kellene véghezvinni és ezt a csapat elfogadja és teljesíti tudásához mérten! Az elnők annyit tehet, h rendezi a csapat papiron lévő dolgait!!! Szerintem erről ennyi!!!
A következő: a pénz: Azt szerintem indketten jól tudjuk, h Tárnokon soha nem volt pénz és nem is lesz mindaddig még az emberek meg nem változnak és a széthuzás helyett össze nem tartanak!!! Mindaddig még az önkormányzat illetőleg az emberek nem állnak a foci mellé illetőleg a fiatalok mellé, addig teljesen mindegy ki áll e két ember helyén mert addig ugysem lesz pénz!!! Lásd a korábbi éveket!!!
A harmadik pedig az ember kérdés: a csapatban szerintem a foci csak hobby, míg nem veszik komolyan versenyszerűen a játékot a csapattagok, addig nem fog változni semmi!!! Valamint Tárnokon mivel nincs pénz, és nem tud fizetni a játékosoknak a vezetőség, más csapatoknál viszont van és ott tudnak lásd: Gháza és Söjtör, ez minden olyan játékosnak aki fiatal és nem a versenyszellem hajtja, annak vonzó és nem fogja kihagyni a lehetőséget! Persze h elmegy, bár lehet h pár hónap, év mulva belátja, h jobb volt ebben a csapatban és visszajön!!! De ebbe viszont senki nem szólhat bele, mert mindenki maga tudja mit akar és mit fog csinálni!!! Mert mindenki tudja, h a pénz beszél a kutya meg ugat...!!! folyt.

....

(...., 2010.05.29 22:23)

Egy edző csere meg egy elnök csere nem ártana a csapatnál és mindjárt jobban menne az együttesnek meg akk talán valami pénz is menne a csapathoz meg játékosok de még ők 2-en vannak addig nem sok reménye van a Tárnoki focinak

zalatarnokse@gmail.com

(Admin, 2010.03.06 21:42)

Kedves Dawe!

Lehet, hogy neked nem tetszik és szerinted nagyon szar! Vannak, akik másként gondolják! Ezek szerint te nem közéjük tartozol!!! De ez nem feltétlenül baj, mert olyan emberek is kell, hogy legyenek köztünk, akik kritizálnak és nem tetszésüket nyilvánítják! Szerintem a baj csak az, hogy azt viszont nem mered leírni, hogy mi nem tetszik, vagy mit kellene megváltoztatni! Pedig az építő jellegű, igazi kritika az lenne, nem pedig ez az 5 szavas tőmondat! Ez valószínűleg igen csak az írójára utal!
Mindenesetre köszönjük értékes hozzászólásodat, reméljük még azért így vagy úgy ismét találkozunk!

Hajrá Zalatárnok SE!!!

További szép napot mindenkinek!

A holnapi meccshez sok sikert és sok gólt kívánok a sporttársaknak!!!

Üdv:Admin

...

(Dawe, 2010.03.06 12:30)

Nagyon szar ez az oldal!!

zalatarnokse@gmail.com

(Admin, 2010.02.20 09:22)

Hello!

Semmi akadálya, hogy a tesód eljöjjön focizni a csapatba! Minden fiatal tehetséget szívesen fogadunk! Ezt személyesen kellene megbeszélnetek a Sanyival, a száma gondolom meg van! Ha még sincs, akkor a vezetőségi oldalon megtalálod!
Mi is örülünk, hogy csapatunk tagja voltál. S várunk vissza, ha égsem jönne be az új csapat számodra!

További jó játékot, jó eredményeket!

Üdv:Zalatárnok SE (Admin)

köszi

(Jácint, 2010.02.18 18:50)

Helló!!
Csak annyit szeretnék kérdezni a Sanyitól hogy az öcsém nem mehetne Tárnokba focizni? Elöre is kösz szépen!

Utólag is szeretném megköszönni az ott eltöltött évet(éveket) sokat segítettetek a fejlődésbe Köszi mindent:D

miskolc

(Farkas István, 2009.12.21 11:34)

jo a csapat mindentbele csak igytovább hajrá Tárnok

kemény

(joejoezz, 2009.10.09 15:56)

... válald fel a neved ha nagy a szád!!!

zalatarnokse@gmail.com

(Admin, 2009.09.28 10:50)

Kedves nevét nem vállaló ismerős!!!!
Mi a franc az az MTZ TEAM???? Beavatnál minket is, hogy mi is jókat tudjunk röhögni?! :-) Ha-ha-ha!!!! Különben nagyon vicces vagy!!!! Biztos jó gyerek vagy!!! Szeretnénk megismerni közelebbről is!!! :-)))

.....

(....., 2009.09.04 21:37)

Ti tudjátok.Ti vagytok a nagy MTZ TEAM :-).

www.veteransklan.extra.hu

(Pinkly, 2009.09.02 11:47)

Névtelen Jóska.
Lássuk a linket az oldalról amit te csináltál. Az biztos tele van dizájnnal.....

zalatarnokse@gmail.com

(Admin, 2009.09.01 09:24)

Kedves hozzászóló!!!!

Köszönjük, hogy értelmes hozzászólásoddal, véleményeddel gazdagítottad, az általad "jó nagy fos"-nak nevezett oldalunkat! Ami szerinted tele van hibával és nincs benne semmi "dizájn"! Ezzel a kinyilvánításoddal sikerült oldalunkat még nívósabbá, értékesebbé tenned, ezt azonnal meg is köszönöm még egyszer, nehogy ezért is szó érje a házunk táját!!! De tudod mit, szívesen átadom a staféta botot és nagyon szívesen megnézem, hogy TE hogyan csinálod!!!! Mert szerintem egy olyan jellemtelem ember, mint amilyen TE is vagy, ne oktasson ki senkit a neve eltitkolásával, mert ha én kritizálok valamit, azt a nevemmel teszem, vagy pedig szemtől szembe, nem pedig a hátad mögött!!! Most ezt meg is fogom tenni, úgy hogy mindenki tudja, nem gondolok semmi mást rólad, csak azt, hogy: egy jellemtelen, gerinctelen, bunkó ember vagy!!! Mindezt mondom azért, mert elrejtetted a neved és mert TE oktatsz engem, arról, hogy tele van hibával az oldal, holott szerintem a helyesírásod, az a 0-val egyenlő, valamint az intelligencia szinted is kb a béka feneke alatt helyezkedik el!!! Ha már leírtad a véleményed, akkor legalább írtad volna helyesen :-)) !!! Mondjuk így: "Egy jó nagy fos az oldalatok, tele van hibákkal és semmi "design" nincs rajta"!!! Mondjuk!!! Tán utána dumálhatnál!!!!
Na, szevasz!!!

Ui.: Ja, különben lehet, hogy van hiba az oldalon, de ki az az ember, aki még sohasem hibázott!!!